ZeeuwseZomer.nl   VakantieinBrabant.nl

Home | Doorlopende Reisverzekering | kortlopende Reisverzekering | Annuleringsverzekering | Tips | Nieuwsbrief | Contact

 

Reisverzekering Backpack

 
 

Voor backpackers is een speciale reisverzekering voor backpackers heel geschikt. Veel normale doorlopende reisverzekeringen of kortlopende reisverzekeringen zijn niet volledig genoeg voor backpackers.

Backpack reisverzekering

Ook als backpacker is het verstandig om goed verzekerd op reis te gaan. Niet elke backpacker zal er een zeer avontuurlijke en gevaarlijke reis van maken, maar alleen al het feit dat je vaak ver van huis bent is een reden om goed op te letten bij het afsluiten van een reisverzekering.

Aanbieders backpack reisverzekering

De meeste aanbieders van reisverzekeringen bieden ook allerlei varianten aan voor verschillende groepen reizigers, maar er zijn enkele aanbieders die een specifieke reisverzekering hebben voor backpackers.

Europeesche Reisverzekering

De Europeesche biedt een perfecte backpackers reisverzekering aan. Deze verzekering heet de Lang-op-reisverzekering. De reisduur tot maar liefst 2 jaar is verzekerd en je krijgt wereldwijde hulp. Tevens zijn vrijwel alle sportrisico's meeverzekerd.

Mondial Assistance Globetrotter Reisverzekering

Zo biedt Mondial Assistance de Globetrotter Reisverzekering aan, waarbij de minimale reisduur 3 maanden is en het maximale aantal maanden 24. De Globetrotter Reisverzekering biedt een gratis Mondial Assistance reisarts en inentingsadvies. Verder zijn er natuurlijk veel standaardzaken gedekt die ook bij een normale doorlopende reisverzekering gedekt zijn.

Special ISIS

ISIS biedt met haar Special ISIS Reisverzekering ook reisverzekering specifiek voor backpackers. Zo ben je ook verzekerd bij het werk dat je als backpacker wellicht gaat doen en kun je de reisverzekering afsluiten van 1 maand tot maximaal 4 jaar. Ook gevaarlijke sporten zijn inbegrepen.

Enkele aanbieders van reisverzekeringen: