ZeeuwseZomer.nl   VakantieinBrabant.nl

Home | Doorlopende Reisverzekering | kortlopende Reisverzekering | Annuleringsverzekering | Tips | Nieuwsbrief | Contact

 

Reisverzekering Afsluiten

 
 

Een reisverzekering afsluiten kan u veel ellende op vakantie besparen.

Waarschijnlijk heeft u al meer informatie over de verschillende reisverzekeringen gelezen. Zo niet, dan verwijzen wij u eerst door naar een algemeen stukje over de doorlopende reisverzekering, de kortlopende reisverzekering en de annuleringsverzekering.

 

Nu u het verschil weet tussen de verschillende reisverzekeringen kunt u ook een weloverwogen besluit nemen welke reisverzekering bij u past.

Aanvullingen

Bijna elke reisverzekering is aan te vullen met veel extra opties. Deze zijn soms nuttig, maar laat u niet verleiden tot allerlei extra's die u nooit zult gebruiken. Een belangrijke optie die u soms nodig zult hebben is het afdekken van extra risico's omtrent de wintersportvakantie. Bij sommige reisverzekeringen is deze dekking al inbegrepen, maar bij sommigen is deze erg summier of helemaal afwezig. Ook extreme sporten buiten het wintersporten om zijn vaak niet verzekerd, evenals het afreizen naar zeer gevaarlijke gebieden.

Last minute afsluiten?

Het opzeggen van een reisverzekering kan dan soms lastig zijn, het afsluiten zeer zeker niet. Vaak kunt u binnen een kwartier volledig verzekerd zijn. U kunt zelfs op Schiphol nog een reisverzekering afsluiten bij de ABN Amro bank. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u niet verzekerd op reis kan gaan, maar wij advsieren u wel om ruim op tijd een goede reisverzekering af te sluiten en zo gestress voor de vakantie te beperken.

Enkele aanbieders